Post by tegediscountper on Feb 11, 2022 10:13:32 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drawmaster ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drawmaster IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok mücevher ▞▞▞
▞▞▞ Drawmaster 2022 version ▞▞▞
Çok iyi ama reklamdaki gibi değil🤗🤗
Bu oyun gerçekten harika, eğer vurulursa normal bir insanın yapacağı gibi gerçekçi düşmeleri seviyorum
Bu oyun Aksiyon Oyunları kategorisinde yer alır. Çöp Adam arkadaşlarını asıldıkları ipi vurarak kurtar ... Cycling Kahraman · Drawmaster · Race-Masters-Rush
Reklamlar, yalnızca reklamlar.
Bir yıldız çünkü yüklenmiyo
bu oyun kötü, birçok reklam için berbat
Bubble Shooter Balls - Popping Arkády ciw
Lütfen önce diğer oyunlardan ve diğer oyunların konseptinden çaldığı bu oyunda zamanınızı boşa harcamayın. Her yarım seviyeden sonra eklemeler verir. Bu oyun tam anlamıyla berbat
Atış okları bölümünü seviyorum, her şeyi çizebilirsin
Bu gerçekten iyi bir oyun, bu oyunlardan daha fazlasını yapmalısın lütfen çünkü tüm bu oyunlar çok eğlenceli çünkü hedefi bir şeyle vurabiliyorum ve bu çok harika
Eğlenceli oyun içi nakit kazanmanın bir yolu bölümlerde mevcut altınları toplamak olsa da vereceğim android uygulaması dosyası dayanaktan hiçbir vakit nakit
korkunç oyun, yaratıcılar tamamen parazitler. O kadar çok reklam var ki, oynamak mümkün değil. Reklamları görüntülemek için başvuru, başka bir şey değil. Para almak için tasarlandı. anlamsız içerik Yaratıcılar görünüşe göre acemiler. kim zengin olmak istedi.
Drawmaster Toiminta xea
Harika bir oyun ama milyonlarca eklenti...Ekleme olmaması için Wi-Fi'nizi kapatmanızı tavsiye ederim.
İyi ama biraz yanlış, kablolu hadi öyle koyalım
Küçük beceri bariz mikro işlemler. İnsanları, farkında olmadan büyük miktarlarda para harcamaya ikna etmek için tasarlanmış bir oyun.
Bokgibi
Daha fazla oyuna girmiyo yani beş yıldız veremem
2 kere indirdim sildim açılmadı çok kötü bir oyun sizde indirerek buşuna internet harcamayın
bir bağlantı indir - Megane 1 Android oyun club fifa 14
👎👎👎👎
Güzel ama çok reklam var
Çizim oyunu ve onun gibi olması harika Açıklayamam bu harika Açıklayamıyorum o kadar iyi iş çıkardın ki bu oyunu bir kaç güncelleme yap ve bu benim için şöyle diyeceğim bir kaç güncelleme yap Noel ve benzeri şeyler için karlı bir güncelleme ya da kutlamazsanız Hanuka ve hepsi bu ve ah, hepsi bu!!
Oynadığım her zaman harika, harika hissediyorum, oyun beni rahatlatıyor. Kendime tarif edemediğim oyun ilk başlarda güzeldi ama oyuna başladığımdan beri hiç olmadığı kadar iyi oldu oyun, gerçekten güzel görünüyordu 👌 ama şimdi oyun okçularından daha iyiye gitmişe benziyor. Oyuna 5/5 veriyorum, orta seviye bir oyun
Çok fazla reklam, çok kolay ve 5 dakika sonra sıkıcı oluyor
Aslında ilk başta reklamlar konusunda iyiyim ama kapatılamayan aptal reklamlar bu oyunu denediğime pişman olmama neden oluyor.
Bu iyi bir oyun. 3 yıldız vermek istiyorum çünkü 121 seviyeden sonra bu oyun çökmeye devam ediyor ve olay 2 gün sonra başlayacağını söylüyor ama 2 gün değil neredeyse 5 gün beklemek
Ama 1 seviye i düzeltirseniz sevinirim
Bu senin için eğlenceliydi, seni 10 dakika değil. Sonra seviyeler çok kolaylaşıyor (kötü bir şekilde). Hemen hemen tüm karakterler diğer karakterlerin klonlarıdır. A LOT yazan tüm bu geliştirici oyunlarının en kötü oyunu.
Drawmaster'i MEmu Android Emülatör ile PC'ye indirin. Büyük ekranda oynamanın keyfini çıkarın. Let's try to draw the perfect trajectory and
Reklam fuarı daha iyidi bir yıldızı sinemada
Oyun eğlencelidir, ancak hemen hemen her seviyeden sonra 30 saniyelik atlanamayan bir reklam yükleyecektir. Oyun çevrimdışı oynamanıza da izin vermiyor, bu yüzden oyunu oynamak için sürekli reklam izlemek zorunda kalıyorsunuz.
HİÇ BEYENMEDİM🤢🤢🤮💩💩💩👎👎
Oyun güzel ama bir yerlerden sonra yeni bölümler eski bölümler geliyo.👍👍👍
Reklam çok ama onun dışında eğlenceli
Bu oyunu nasıl indiririm Bundan nefret ediyorum %96'ya sahibim sonra %16'ya geri dönecek Bundan nefret ediyorum bu bir hata lütfen düzeltin
Drawmaster Toiminta xea
Bu iyi bir oyun ama doom'un çok fazla telif hakkı bizi Minecraft'a bağladı ve bu yüzden ondan biraz nefret ediyorum 2 yıldız
Beş Para Etmez
Reklamlar olmasa oyun eğlenceli olurdu. Beni oyuna 30 saniyelik bir reklam mı karşıladı? *yaltaklanmak*. Ayrıca.. kendimi o ana tamamen kaptıramıyorum çünkü reklamlar beni bölüyor. Lütfen onları birkaç saniyede bir spam göndermeyin. ÖNCE OYUNA GERÇEKTEN BAŞLAMAK İÇİN BİZE YETERLİ ZAMAN VERİN. Bizi reklamlarla bombalamadan önce tamamen ilgilenmek için. Harika olabilecek bir oyun için böyle bir kapanış. mh. Reklamları destekleyin, ancak önce oyunu doğru bir şekilde tanımamıza izin verin. tsk
Bu şimdiye kadarki en eğlenceli oyun Ama üzerimde oynamaya devam ediyor 3
Eğlenceli ama yeterince çıkmıyor
Oyun çok güzel harika ama 7yaşaltı içinuygun değil onun için 4yıldız verdim
Boooook gibi sadece basit seviyeler var birde hayvan gibi reklam var yani onu bir el bitiriyorsunuz 2 reklam yapmak zorundasınız
hayır
İyi oyun, 200. seviyeden sonra hata veriyor ve bir seviyeyi tamamladıktan sonra yükleme ekranında takılıyor. Ayrıca hiç reklam satın almamışlardı ve bu hatayla geri döndüler. Tüm ilerlemenin kaybolması durumunda yeniden yüklemek istemiyorum
Oyun çok rahatsız tablet oyundan çok kötü tavsiyem
Drawmaster Apk İndir – Para Hileli Mod 1.10.4
Oldukça iyi, ama çok fazla reklam var.
FIFA 16 Ultimate Team v3.2.113645 Android Full Apk + Data ...
Drawmaster Toiminta xea
Oyun çok kasıyor bide çok reklamı okuyanlar tarafından anlatılıyor
Haftada 5.99. Veya bir cep telefonu oyunu için ayda 24.00. İndirildi, oynandı, hepsi toplam 5 dakika. Bunun büyük bir kısmı reklamlar aracılığıyla harcandı. Bu tembel "oyun yaratıcıları", vasat cep telefonu oyunlarından para kazanmaya çalışan bir numara. Reklamlardan kaçınmak için ödemeye değer olduğunu düşündüğünüz noktaya sizi bağımlı kılmak için bile ayarlayamıyorlar. En başından beri açgözlüler. Kaldırıldı. Bu serseriler, para için google play'e tecavüz etmeye çalışan çöp amatör geliştiriciler.
Eğlenceli ve havalı, kılıç balığı veya palalar gibi yükseltmek için birçok şeyin kilidini açabilirsiniz (bunlara sahiplerse idk) ama bunun dışında eğlenceli.