Post by tegediscountper on Feb 11, 2022 10:31:27 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk izturības ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
Man viņš lago un slēdzas arā! :-(
man patīk šī lietotne, man nav nekādu problēmu tikai tāpēc, ka ir daudz reklāmu un es nevaru spēlēt mini spēles klēpjdatorā, un es pastāvīgi pazaudēju savu tālruni, lūdzu, labojiet TvT Man ir ieteikums, manuprāt, vajadzētu būt trim krāsām. uz vienumiem, nevis diviem, jo ir daudzas lietas, kas izskatītos labāk šādi, un es redzēju dažas lietas, kurām ir tāda pati krāsa kā kontūrai, es domāju, jo tas izskatītos slikti ar diviem, tāpēc es ceru, ka jūs var piebilst, ka citādi lieliska spēle tika izbeigta, lai atjauninātu:)
Šī lietotne vienlaikus paliek ieslēgta tikai sekundes, pirms tā pazūd, un man tā ir atkārtoti jāielādē. Kāpēc? Manuprāt, tā ir vienīgā lieta, kas ar lietotni ir nepareiza, un dažreiz tas ir ļoti apgrūtinoši.
Šī gada izlaidums ietver funkciju Instant Draft, Rank Up System un Club Battle. ... un labi apiet gacha pieeju, kas parasti tiek novērota mobilajās spēlēs.
Tā ir jauka spēle, taču es neesmu spēlējis daudz jauna apģērba, pozu un aksesuāru un krāsu iespēju trūkuma dēļ. Lai gan es joprojām domāju, ka tā ir laba spēle, bet tik daudz krāsu ir noņemtas? Es zinu par nepiemērotām lietām, bet šeit ir maz gacha sildītāju. Es arī joprojām ceru uz atjauninājumiem. Pat ne svētku pasākumi!
APKDownload.com - DOWNLOAD Android APK apps and games, VERY FAST and TRUST. Search in 6M+ apps & games. ... Valentine Couple Theme APK ... Gacha Club APK.
Dažreiz mani izmet bet spēlē ļoti laba
Manuprāt, Gacha Club ir pārsteidzoša spēle. Viens no iemesliem, kāpēc es domāju, ir tas, ka jūs varat likt tik foršiem un trakiem varoņiem izveidot tos pēc saviem ieskatiem, kā arī veidot stāstus. Gacha komanda ir patiešām smagi strādājusi savas karjeras labā un veicis lielus uzlabojumus un izmaiņas. Joprojām nespēju noticēt, cik ilgi viņi ir bijuši, lai darītu visas šīs lietas, lai padarītu spēli pēc iespējas labāku. Tāpēc es domāju, ka jums vajadzētu lejupielādēt spēli. Jebkurā gadījumā jums jauku dienu, čau: )
Šī lietotne ir laba, taču, nospiežot skatu, tā pārvieto rakstzīmi vai jebkuru pogu, kas pārvieto rakstzīmi, lūdzu, izlabojiet to, un tad es mainīšu savu atsauksmi.
Neļaus man spēlēt. Tikko parādās tas pats "Gacha Club ir pārtraucis darbu". Esmu mēģinājis to panākt, to izdzēšot un atkārtoti lejupielādējot, taču tas joprojām darbojas. Labojiet savu spēli, un es varētu mainīt savu vērtējumu.
Man patīk spēle, es mēģināju mainīt ādas krāsu uz bālu, bet viņi noņēma tuvāko krāsu, kas izskatījās pēc bāla. lūdzu ieliec vairāk ādas krāsu!
Dragon City Mobile Симулационни gme
Lieliskas pielāgošanas funkcijas, un lielāka saglabāšanas slota sadaļa ir patīkama. Taču spēles nepārtraukti avarē, liekot maniem varoņiem neglābties. Esmu redzējis citus cilvēkus ar šo problēmu, tāpēc, lūdzu, novērsiet avāriju.
Man patīk, ka ir tik daudz iespēju, UN JŪS VARAT PIELĀGOT VISU – kā atbildi uz jautājumu, ko visi uzdeva; ja man tas tik ļoti patīk, tad kāpēc es tam neiedevu 5, bet gan 4 zvaigznes? Nu, mans draugs uz to atbild: ādas krāsa ar apģērba krāsām. Tas ir pārāk stingri! Es saprotu, ka jūs nevēlējāties ļaut gacha sildītājiem padarīt savus varoņus kailus, bet ja es vēlos savam baltajam varonim uzvilkt dzeltenu vai baltu kreklu? Atvainojiet, es sasniedzu limitu
Šī ir patiešām jautra spēle! Manuprāt, jums vajadzētu pievienot fotoattēlus no jūsu galerijas kā fonu gan varoņu veidolā, gan studijā kaut kas cits, ko es domāju, ka varētu pievienot vai vairāk I goth vienumus? :^
Katru reizi, kad spēlēju apmēram 10 vai 19 minūtes vēlāk, visur, kur veidojat varoņus, parādās mazi zili un dzelteni mati. UN ES VĒLĒTU, JA TAS BEIDZOT TO DARBOT, JO CITIEM PATĪK SPĒLĒT ŠO SPĒLI! UN ES VĒLĒTU, JA TĀ TO NEDARITU, LAI ES VARĒTU TO SPĒLĒT!!!!
Šī lietotne ir ļoti laba! Man tas vienmēr patika. Tajā bija tik daudz vienumu nekā Gacha Studio. Turklāt jūs varat pielāgot gandrīz visu rakstzīmju sarakstā. Man vienmēr ir paticis veidot tēlus un taisīt video. Tas ir ļoti patīkami. Jums vajadzētu to spēlēt!
Ļoti ļoti jautri! Tik daudz pielāgošanas lietu! Droši iesaku, ja jums ir garlaicīgi vai vienkārši vēlaties izveidot jaukus iemiesojumus!!
iPhone, iPod Touch, iPad, Android, Kindle Fire; Bezmaksas; Puzle spēles ... nemaksā par lietotnes jaunināšanu 2) spēlētājs ir esošs Club Pogo biedrs,
Jums patīk šī spēle, un jūs piešķirsit jums piecas zvaigznes un turēsit līdzi
Labi, man patīk spēle, tā ir tik forša mīlestība lomu spēlē, bet lieta ir tāda, ka daži no maniem varoņiem bija uz ekrāna, un es tos pārvietoju, pēc tam atstāju, pagāja zināms laiks, lai tos pārvietotu, un tad viņi vienkārši paliek vienā pozā. tas bija mans pēdējais ekrāns, tāpat kā iepriekš. Bet laba lietotne, es iesaku jums iegūt šo lietotni
Gacha klubam gāja lieliski, līdz tas neļāva man iet uz studiju katru reizi, kad es noklikšķināju, lai tur ieietu, tas vienmēr iziet cauri noteiktai pieredzei un darīja to atkal un atkal, un tad tas paātrinās un ik pa laikam tas parādiet rāpojošu fonu, kas nav spēlē, lūdzu, izlabojiet šo kļūmi vai citu, lūdzu - tas mani aizrauj!
Gacha Club Įprastos temos lvx
Lieliska spēle varoņu noformēšanai, pat ar visām kļūmēm, taču ir viena, kas mani īpaši jau kādu laiku traucē, es saprotu, ka nedrīkst ļaut cilvēkiem lietot ādas krāsas apģērbam, bet tas ir tiktāl, ka kaut kādu iemeslu dēļ es nevaru pievilkt ādu. ādas krāsa. Lūdzu, izlabojiet to izstrādātājiem.
Man šī spēle tik ļoti patīk, ka tā sniedz jums daudz dažādu iespēju lietotnē, vienīgā sūdzība ir tāda, ka ir daudz reklāmu, es domāju, ka jūs netraucējat, veidojot tēlu, kas ir labs, bet, ja vēlaties, vēlaties to izdarīt tie gacha vid, tad viņi jums rādītu reklāmu ik pēc 30 sekundēm, un dažreiz tas ir kaitinoši, dažreiz tas var aizņemt 2 minūtes, bet tas to dara reti.
Diezgan forša spēle bez karstuma
Tā ir labāka par gacha dzīvi, tai ir vairāk iespēju.
Tā ir tik forša spēle😁😁
Gacha Club Įprastos temos lvx
Nav labi šī programma ir stulba! Labāk es izmantoju Plotagon
Welcome to Lunime - The World of Gacha Games! ... Piedāvātie. Gacha Club. Saģērbt cute chibi rakstzīmes un Gacha vienībām kaujas stāsta režīmā!
Es novērtēju šo lietotni ar trīs zvaigznēm, jo tā bija pārsteidzoša un mana iecienītākā lietotne sākumā, bet pēc pāris mēnešiem tā radās kļūme, jo krāsas nemitīgi mainījās, un es nezinu, ko darīt. Es jau mēģināju atinstalēt lietotni, bet tā neizdevās. darbs darbs mani varoņi joprojām nejauši maina krāsas. Es, godīgi sakot, šobrīd nezinu, ko darīt
( ꈍᴗꈍ) Vienkārši pārsteidzošs (◡ ω ◡)
Es nevaru to lejupielādēt
Luni, tu esi lielisks izstrādātājs! Bet gacha club ir diezgan grūti lietojams... Jums ir jāpievieno apmācība par spēles lietošanu, lai to būtu vieglāk izmantot. Un jums arī jābrīdina, kad tiek parādītas reklāmas! Tas ir tik traki kaitinoši, kad tie vienkārši parādās nejauši. Un es arī spēlēju mūziku, kamēr es strādāju, un, kad parādās reklāmas, tas pārtrauc mūziku! Tas ir tik kaitinoši! Un dažām reklāmām nav X NEVIENĀ STŪRĪ, tāpēc man ir pilnībā jāiziet no spēles tikai tāpēc. TĀPĒC LABOJIET.
Man nav bijusi slikta pieredze ar šo spēli!! Un veids, kā jūs varat pielāgot ocs seju un aksesuārus, ir pārsteidzošs! Lai gan ir kāda kļūda. Ikreiz, kad esmu pabeidzis oc labošanu, mans ekrāns kļūst kļūmīgs, un tad man jāgaida apmēram 39 sekundes, lai tas atkal kļūtu kvalitatīvs, taču kopumā šī spēle ir patiešām jautra spēle, ko izmantot, kad jums ir garlaicīgi!
Diskutējot par mācību motivācijas negatīvo tendenci, tiek rasti dažādi ... para descansar y en un par de horas ir al club para jugar el cuadro principal…
Tas ir labi, bet galvenā problēma, ar ko saskaros, ir tā, ka nevaru importēt rakstzīmes. Es mēģināju gan tiešsaistē, gan bezsaistē, un neviens no tiem nedarbojās. Kurš pārspēj 4 zvaigžņu vērtējumu līdz 3.
Es izdzēsu spēli uzglabāšanas problēmu dēļ un pat nokopēju savu pārsūtīšanas numuru, bet, kad es pārinstalēju, daudzas manas rakstzīmes bija pazudušas! Mana dimantu/spēļu valūta tika atiestatīta uz nulli, lai gan es biju smagi strādājis to labā, mans iepriekšējais augstais līmenis bija pat nulle, un, kad es izmantoju savu pārskaitījuma numuru, viss joprojām bija šāds. Tas pierāda, ka spēle nesaglabā jūsu progresu pat ar pārsūtīšanas numuru. Neinstalējiet, spēle joprojām ir riskanta/nepabeigta un dzēsīs jūsu līmeni/rakstzīmes/naudu.
Es mīlu varoņus, BET KAUJAS REŽĪMS IR SAKSAMĪGS! ES ESMU GANDRĪZ LĪDĪGĀ 4. LĪMENĪ, TAD TAS MANI IZŅEM NO LIETOTNES, UN ATGRIEZOTIES IEKĀRTĀ, TĀ IR 2. LĪMENĪ! Es necenšos izklausīties pēc Kārenas, taču, aizverot lietotni, jūsu darbs netiek saglabāts! LŪDZU, SAKIET, KA TAS IR NODERĪGS, LAI LUNI DEV TO REDZ! ES TIEŠĀM GRIBAS KĀT 5. LĪMENĪ! Es zinu, ka šo daļu viņš, iespējams, neizdarīs, bet kaujas režīms ir grūts, tāpēc vai varat ļaut cilvēkiem importēt rakstzīmes un eksportēt rakstzīmes bez 5. līmeņa?
Lieliska bet serežģīta.
Tas neglābj manus varoņus, un viņi atņēma daudz krāsu. Es saprotu, ka daži no tiem bija nepiemērotu iemeslu dēļ, bet tie paņēma pasteļrozā un citas krāsas, kas bija lieliski. Šo spēlēt kļuva patiešām garlaicīgi.
Šī lietotne ir absolūti pārsteidzoša! Bet man ir kā viens ieteikums, dažreiz man paslīd roka un es nolieku varoni nepareizā vietā vai kaut ko studijā. Ja būtu atkāpšanās poga atjauninājums vai nākamajā spēlē ievietotu atpakaļatkāpes pogu, tas būtu lieliski! Tomēr es to tikai iesaku, tas būtu vienkārši ērti. 😅
Ir vairākas lietas, kas jādara. Bet es uzzināju, ka šī spēle neatbalsta manu reliģiju. Augšpusē sākuma ekrānā ir apgrieztas zvaigznes. Tad zaķim, kas parādās, kad jūs ielādējat spēli, ir apgriezts krusts. Tie ir ļoti sātaniski un atbalsta arī bērnu upurēšanu. Es saprotu, ka šajos laikos cilvēki ienīst kristietību, bet tas nav piemērots bērniem.
Tiešām laba spēle Love it
Man patīk šī spēle, bet... dažreiz tā izdzēš manas rakstzīmes, ļoti kavējas, bet turklāt spēle ir lieliska, es domāju, ka tai vajadzētu būt visu vecumu bērniem līdz 2 gadiem un vecākiem. (Lai cilvēki zinātu spēli nevar labot Lunime ir miris...)