Post by tegediscountper on Feb 11, 2022 10:34:28 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal a végtelen mindent ▞▞▞
▞▞▞ Brutal Age: Horde Invasion 2022 version ▞▞▞
Szeretnék magyar nyelvet a játékba kedves fejlesztők. Megoldható lenne?
miért nem tudok bejelentkezni a játékba .. azt írja, hogy a hálózat nem sikerült
A támogatás borzasztó, és késik, ha igazán számít. Erősen fizessen a győzelemért, és az események teljes mértékben a győzelemre épülnek
ha olyan játékot szeretsz, mint a brutal age. csak próbáld ki a traviant. ez egy böngészős játék, de nem fizet a nyerésért. nem tud felgyorsítani, amikor kiképzi csapatait. és a játék egy év után újraindul, így senki sem fog túl sok pénzt költeni egy minden évben újrainduló játékra
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratēģiskās spēles hfyu
Brutal Age: Horde Invasion حکمت عملی cacy
Nagyon jó játék, mindenkinek ki kell próbálnia
2 óra telt el, és még mindig nem töltötte le
Sziasztok. Szerver 108 FeketeBaranyok klán. Gyertek ide
Nanagyon szuper
Rated G. Addiktív játék. Válogatott nagyszerű tevékenységek bárki számára, a fő háborús erőfeszítéseken kívül. 4 partnert és egy dinoszauruszt használnak, nem a hőst. Védelmi hiba a játékban, a taktikai teleport használata nem fogja elkerülni a támadást. Hits on Empire kórházba került, és nem ölték meg eleget. A csomag tartalmának hiánya az árhoz képest. Hiányoznak a drágakövek, amelyek megvédik a dolgozók napi munkáját. A csapdajáték ugyanaz, mint a GOW - Fire Age és a többi fejlesztés alatt 2016/18/19. Vélemény: Protonumus [YouTube]
Fizessen nyerni játék, de addiktív
Mint valaki, aki költ, elmondhatom, hogy valóban költenie kell ahhoz, hogy bármit megtegyen.Azokat az embereket, akik nem költenek, a költekező játékosok arra kényszerítik, hogy gazdálkodjanak, és forrásokat adományozzanak azoknak a költőknek, akik nem akarnak időt és energiát pazarolni az erőforrásokra. A nem költekezőknek nincs lehetőségük versenyezni. És zavarba ejtően sokan vannak, akik kevesebb, mint egy év alatt több tízezer dollárt költenek erre. A fejlesztők azt mondják, hogy nem kell fizetni, de ezzel nem versenyezhetsz.
A játék jó, de kellene még egy fejlesztés...... A játékban menedéket kell biztosítani, hogy legalább 12 órán keresztül megmentsék a csapatokat az öléstől. Vagy gyémánt és játékok nélkül..
Szigorúan fizessen a nyerésért, és semmi esélye az ingyenes játékra a játékban való előrelépéshez. Kifizettem néhány száz dollárt, ami nem vezetett sehova, és nagyon rossz ügyfélszolgálat. A fejlesztők valószínűleg egy pazar bulikra költötték a pénzemet, és arról vitatkoztak, hogy mi a következő legjobb módja a pénzszerzésnek. Bocsánat, nem dőlök be újra. Szerencsére kevés olyan barátom volt, akik pénzt költöttek arra, hogy leállítsák ezt a játékot, és áttérjenek egy másik játékra. A többiek is észrevegyék és hamar hagyják fel ezt a játékot.
Túl zsúfolt és macerás alkalmazás, ami egyáltalán nem hasonlít a reklámjaira.
Virust hordoz a játék!
Rengeteg szórakoznivaló van, de a horgászat borzasztó.
Régóta tetszett, de túlságosan súlyossá válik, ahol a nagy klánok betartatják a szerverszabályokat, csatlakoznod kell egy nagy klánhoz, különben rajtaütést kapsz. Nagyon unalmas hónapokig tartó épületek/csapatok korszerűsítése után.
a játék közepes, igen, pénzt fog költeni a növekedésre, igen, pénzt fog költeni arra, hogy magas rangot és partnereket szerezzen, de ha itt fog ülni és elmondani, hogy 1000 dollárt költött ötös szintű csillagos partnerekre, akkor van valami Teljesen rosszul csinálod, mert így egy 5 csillagos Demon Huntert kapsz rögtön, nem nehéz
Jó játék. Számomra túl bonyolult, és nem úgy néz ki, mint a videó
A tisztán pénzfüggő játékok normál játékosoknak nem kapnak 5 kezdőpartnert és más speciális partnert, hacsak nem költesz pénzt
Jo...
szerintem jó.
Letöltöttem mert egy játékba kaptam erte 4200 coint amugy elmegy ez a jatek de nem a legjobb. Ui: a jatek neve amiben kaptam 4200 coint: Avakin life
Kecskebeka klánba gyertek
jól van. ők jóslás dolog, ahol hősöket lehet szerezni, ez egy vicc. 35 teknősöm volt, és kaptam 3 csillagos hősöket, és mindegy. Nem egy 4 vagy 5 csillagos hős. Hülye. pénzéhes játék
Nagyon élvezem ezt a játékot, köszönöm a játékot
minél magasabb szintre jutsz, annál többet kell fizetni a játékért
Soha nem játszottam még ilyen játékkal, örökre megváltoztatta az életemet. Ha nagyon versenyképes vagy, ez egy csodálatos játék.
Néha elég unalmas tud lenni, de ettől eltekintve nagyon élveztem a játékot.
Nagyszerű támogatás a Horde & Clan-től, ha megtaláltad a megfelelőt. Azonban nagyon nehéz megtanulni. Sok időbe telik, amíg felépíted magad. Ha nincs sok időd, ez a játék biztosan nem neked való. Szinte állandóan aktívnak kell lenni. A grafika biztosan nem az, amit hirdetnek. A játék nehéz, és a játék valóban nem mutatja meg, mit szabad és mit nem szabad, amíg nem talál egy Hordát/Klánt, aki tanít és megmutat. én személy szerint nem tölteném le.
Udv lehet másik telefonról bejelentkezni Hogy felhasznaloba?
Kerekes Ádám... Meghaladja a kepessegeidet? Nagyon jo jatek!!!
Ez a játék időpocsékolás. Hacsak nem költesz sok pénzt a frissítésekre és különleges eseményekre szánt játékcsomagokra. Túl sok zaklató azoknak, akik kezdik. Azonnal gazdálkodni fognak velük.
Már több mint egy éve játszom. A játék szórakoztatóan és kihívásokkal indult. Igen, akkoriban voltak P2P lejátszók, de ez nem tett túl nagy különbséget. Most a játék kizárólag a nagy bankszámlával rendelkező játékosok számára készült. A fejlesztők kapzsivá váltak, és csak a pénz érdekli őket. Még egy olyan játékoson sem segítenek, aki nem költ sokat. Minden esemény pénzfüggő. Ez a játék mára szemétté vált. A fejlesztőknek szégyellniük kell, hogy több száz emberért megölték ezt a játékot.
Ez a játék valóban lángoló. Eleinte irritáló érzés, de amikor megerősödsz, úgy érzed, wow. Nem sajnálom, és minden grafika nagyszerű, próbálja ki a játékot, és érezze magát benne igazán