Post by tegediscountper on Feb 11, 2022 10:37:30 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică chei nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
Este frumos dar pune prea reclame in rest e ok
Acest joc este atât de distractiv încât poți să faci o grămadă de băuturi reci și să începi să-ți faci propriul magazin. Îmi place atât de mult acest joc! Ar trebui să încerci și este gratuit.
Este foarte distractiv! Vă recomand să descărcați asta! Dar. Sunt prea multe reclame 😭😭😭🙅🙅 și de aceea nu-mi place, dar vă recomand să descărcați asta! Face să pară că timpul trece! Iubesc și urăsc 💔❤
Blend It 3D कैज़ुअल गेम qzx
Reclame după toate, trebuie să aștepte obligatoriu 30 pentru a sări, agitat, v pierdere de timp și internet.
Nicio problemă cu acest joc, este puțin interesant
Nu ştiu
Joc Blend It 3d on-line - sgames
Este un joc foarte distractiv,va recomand să-l instalați deoarece este un joc minunat, o să câștigați o experiență mulțumitoare!
asta este oribil. Rata de 0 stele. Am primit această tabletă acum 2 zile și aproape că a primit o eroare foarte gravă, am mai trecut prin astfel de chestii. NU INSTALA. REPET, NU INSTALEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Vă rugăm să adăugați aici un AVERTISMENT DE CONFISCARE FOTOSENSIBIL la reclamele dvs. Există atât de multe reclame care încearcă să fie redate în același timp încât face ca ecranul să deterioreze și să clipească alb și negru foarte rapid. Acest lucru poate fi extrem de periculos.
Mi-au venit o mulțime de sfaturi când joc acest joc
Este amuzant
Super
Este distractiv, dar devine enervant cu reclamele. De asemenea, cam „grafic” pentru copiii mai mici.
Misto
Acest joc este distractiv, până când primești un plus. La fiecare trei ori apăsați un buton apare un adaos. Dar aici ne este adevărata problemă, adaosurile nici nu funcționează! Pur și simplu devin negre pentru o secundă, apoi vezi că jocul se deschide din nou și trebuie să faci nivelul din nou!😐 Nu recomand acest joc decât dacă creatorii rezolvă această problemă. Fă ce vrei, dar nu aș instala acest joc dacă nu vrei să-ți irosești memoria.☹
Nu-mi place reclama pe care o folosești pentru a-i determina pe oameni să instaleze jocul, adică știu că sângele nu este realist, dar am hemofobie și asta mă deranjează cu adevărat...
Blend-a-Med - Pasta dinti 3D White Extreme Mint 100 ml
faha
Joc distractiv, dar prea multe reclame.
Jocul este distractiv, dar sunt reclamele de acolo care mă OMĂRĂ ȘI DISTRACȚIA întregului joc.
Ăsta este telefonul lui mama și mă joc pe el dar acest joc le întrece pe celelalte jocuri cum ar fi:clash royale,sandoff 2
Acest joc este atât de distractiv, dar o mulțime de reclame apar tot timpul și când deschizi jocul devine negru, crezi că telefonul sau ipad-ul sau tableta sunt plat, dar acest joc este destul de bun
Habgier des Beschwörers Strategie gte
Îmi place jocul, dar reclamele sunt destul de enervante de ce îmi place acest joc este pentru că acasă fac smothes și sunt atât de bune, așa că câștigă că cresc și vreau să am propriul meu magazin de smothe.
Este într-adevăr relaxant, dar reclamele sunt atât de enervante dacă instrumentați asta, decât va fi perfect pentru mine
Blend It 3D Інше mher
Este cel mai fain joc care exista. Imi place mult și nu am ce sa îi reproșez.
Blend It 3D
Este super jocul😘😘
Mi-a dat să dezinstalez o aplicație am dezinstalat-o și după mi-a cerut iarasi!E o porcărie!!!!!!!!!!! Nu recomand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Frumos joc Bun !!!!!¡ .. .
Blend It 3D Інше mher
Încercați este cel mai bun
AGRARIA APK Download
Descoperă videoclipurile populare ale lui saygames llc | TikTok
URĂȘT este oribil să schimbi jocul, chiar să-l omoare, pur și simplu oribil 😡 persoanele cu dizabilități din fiecare cameră URĂ, este îngrozitor să schimbi jocul, chiar dacă oamenii ca și cum ar fi ziua ta să treacă la revedere lol, de asemenea, nu au bani oribil JOC! Nu mai multe opțiuni urăsc acest joc este oribilitate nu nu Lola, te rog schimba, durează doar o oră pentru a se încărca, așa că sper să-l schimbi 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠...
Îmi face foame, dar îmi place foarte mult este cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodată, reclamele spun din imagini că este foarte bun
Îmi place jocul pentru că am văzut un youtuber jucându-l și vreau să-l descarc și m-am simțit ca un vânzător total de smoothie ca bruuuuhhhhh soooo cooooool.
I-aș da 5 stele dacă nu ar trebui să mă uit la reclame după fiecare nivel...
Obțineți Ultimate Photo Blender / Mixer - Microsoft Store ro-RO
Joc tare până acum, dar are nevoie doar de un mic upgrade, deoarece ingredientele pentru a amesteca chiar nu au sens, dar până acum este destul de bun.
Blend It 3D કેઝ્યુઅલ dtt
Acest joc este minunat, dar adaugă, dar este distractiv, nu pare că este rău pentru tine să complici, este distractiv, ar trebui să îl încerci
Îmi place foarte mult acest joc, dar îmi este întotdeauna înfricoșător din cauza mașinii de blender, dar este foarte bun. Îmi place.................. Da, dar mi-am făcut griji pentru atât de multe reclame așa că vă rog să tăiați reclamele, astfel încât să ne bucurăm de un joc foarte bine...
Foarte fain jocul ❤️ atâta as vrea sa băgați mai puține reclame 😘
Îmi place, dar sunt prea multe reclame. URĂȘTEȘTE ANUNȚURI! dar imi place acest joc!
Sunt pro pentru că prima dată când l-am jucat nu am trecut degetele și am pus decorațiunile perfect de fiecare dată și îmi place acest joc, primesc o recenzie bună de fiecare dată și este atât de satisfăcător și face te simți bine cu tine, așa că mulțumesc celui care a făcut acest joc incredibil și unic ❤Nu am mai jucat un astfel de joc de ceva vreme acum 😢
Totul este o reclamă. Dacă nu ar fi atât de multe, mi-ar fi bine, dar Doamne, există un anunț după fiecare băutură pe care o bei
Ar fi mult mai distractiv dacă ați putea să vă amestecați mâna ca în reclamă
A fost distractiv la început, dar apoi de fiecare dată când am primit o notificare de la cineva care îmi trimitea mesaje sau de pe youtube, etc., o casetă care apărea pe ecran care spunea „92% dintre jucători au pus ingredientele greșite Joacă Blend it!” Am dezinstalat chiar și aplicația și încă face asta.
Acest joc este destul de bun ..dar prea multe reclame iritante